Sesongkort

Fri, Jul 12 Sun, Jul 14
2 -

Gausta

Velg type sesongkort

Kjøp sesongkort nå - fyll ut informasjonen senere.

Sesongkort Ungdom 8 - 17

Sesongkort Ungdom 8 - 17

Ubegrenset kjøring for vintersesongen 2023-24

5 295 NOK
Sesongkort Voksen 18 - 64

Sesongkort Voksen 18 - 64

Ubegrenset kjøring for vintersesongen 2023-24

6 595 NOK
Sesongkort Senior 65+

Sesongkort Senior 65+

Ubegrenset kjøring for vintersesongen 2023-24

5 295 NOK
Sesongkort Familiepakke

Sesongkort Familiepakke

Ubegrenset kjøring for vintersesongen 2023-24

10 360 NOK
Se alle priser

Slik kjøper du sesongkort

  1. Kjøp ditt sesongkort med kun noen få klikk.

  2. Etter ditt kjøp mottar du en e-post som ber deg legge inn sesongkortinformasjon (navn, bilde og keycard-informasjon). Denne informasjonen kan du fylle ut når som helst før du ønsker å stå på ski.
    Etter å ha fylt ut informasjonen er du klar for å dra rett i bakken!

Hent ut og aktiver sesongkortet

Med et keycard fra Skidata

Du kan gå direkte til heisen. Kortet aktiveres første gangen du passerer vendekorset. Husk å holde kortet stille i ca 3-5 sekunder når du passerer vendekorset, slik at sesongkortet lastes opp på ditt keycard.

Følgende heiser er mulig å aktivere sesongkortet i: Skipsheisen, Lilleputt, Gaustablikkekspressen, Fyrieggheisen, Fyrieggekspressen, Parkheisen og Fjellheisen.

Om du har kjøpt nytt keycard online

Du henter ut ditt keycard i vår billettautomat/pick-up-box i Gausta Skiutleie eller Hovdestaul. Angi uthentingskode på 8-siffer.

Vilkår for sesongkort

I korthet er det dette som gjelder:

  • Sesongkortet gjelder fra sesongstart til sesongslutt, vanligvis fra begynnelsen av desember til slutten av april.
  • Alle sesongkort krever et gyldig keycard og et bilde på kortinnehaveren. (Ansiktet og øynene må være synlig på bildet.)
  • Sesongkortet er personlig og får ikke lånes ut til andre.
  • Misbruk kan føre til at kortet dras inn, bøter eller politianmeldes.
  • Om du ikke har mulighet å anvende ditt sesongkort får du pengene tilbake. Legg merke til at dette gjelder kun hvor sesongkortet ikke er blitt aktivert – sesongkort som er aktivert kan ikke tilbakebetales.

Her kan du lese fullstendig bestillingsvilkår for sesongkort.

Fordeler med sesongkort

Med sesongkort til Gausta Skisenter får du tilgang til fantastisk skikjøring, rabatt på skiskole, skiutleie og produkter, og muligheten til å gi bort et gratis dagskort til noen du kjenner. Med mer.

Alle sesongkort inkluderer muligheten for å gi bort et gratis dagskort. Perfekt som gave til partneren din, et familiemedlem, en venn eller kollega eller en annen du liker ekstra godt. Å få teste skikjøring av verdensklasse må jo være den fineste gaven en person kan få?

Tilbudet gjelder for samme skipass-type: hvis du har sesongkort for voksne, kan du gi bort ett voksen dagskort gratis. Hvis du har sesongkort for ungdom eller senior, kan du gi bort ett ungdoms- eller seniordagskort gratis.

For å dra nytte av tilbudet: Oppgi at du har sesongkort i Gausta Skiutleie. Vær forberedt på å vise ditt sesongkort og gyldig identifikasjon.

Alle som kjøper sesongkort får 20 % rabatt på Gausta Ski- & Snowboardskole hele sesongen. Tilbudet gjelder kun for gruppeleksjoner.

For å dra nytte av tilbudet: Kontakt Gausta Skiutleie eller send oss en e-post til helen@gausta.com for for å finne ut mer. 

Et sesongkort gir deg også 20 % rabatt på skiutleie på Gausta Skiutleie

For å dra nytte av tilbudet: Ta turen innom Gausta Skiutleie.

Med et sesongkort kan du i vinter få testkjøre de spesialdesignede Gausta-skiene helt gratis! Gled deg over herlige carving-opplevelser i nypreparerte bakker, eller legg ut på sesongens beste puddereventyr. 

For å dra nytte av tilbudet: Du finner Gausta-skiene i skiutleien ved Gaustablikk. Snakk med de ansatte for å høre når skiene er tilgjengelige for testkjøring. Som sesongkortholder får du førsteprioritet.

Et sesongkort gir deg 30 % rabatt på varer i Gausta Collection – utstyr av høy kvalitet som passer like bra på fjellet som i byen. Kolleksjonen inkluderer alt fra Gausta-skiene, skihansker og luer til t-skjorter, ryggsekker og vannflasker. Sesongkortrabatten gjelder alle Gausta Collection-produkter. 

Se et utvalg fra Gausta-kolleksjonen her.

For å dra nytte av tilbudet: Rabatten gjelder bare for kjøp på Gausta Skiutleie. Vis at du har sesongkort for å dra nytte av tilbudet.

Alle sesongkortholdere får 20 % rabatt på løypekart-plakat fra Gausta Skisenter frem til sesongstart. Plakatene er tilgjengelige i størrelsene 70 x 50 cm og 100 x 70 cm – perfekt til å ha på veggen på hytta eller leiligheten din her på Gausta.

For å dra nytte av tilbudet: Løypekart-plakat kan kjøpes i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort. Vis at du har sesongkort for å dra nytte av tilbudet.